Bel ons +32 (0) 3 211 00 88

ONLINE IDENTITEIT

Online Identiteit

Zorg dat je bedrijf professioneel en online op de digitale kaart staat.

Online Identiteit

Werk als een echte professional, ongeacht uw activiteit.

  • Met een eigen domeinnaam kom je professioneel over bij uw klanten en prospecten.
  • Vermeld deze domeinnaam in je zakelijk e-mailadres om je naamsbekendheid te vergroten.
  • Hierdoor word je ook onafhankelijk van je Telecom-operator.
  • We zorgen ervoor dat offertes en facturen niet in SPAM filters terecht komen.

Wat houdt dit in?

domeinnaam

Eigen domeinnaam

We starten steeds met het aanmaken van uw eigen domeinnaam (naamvanuwzaak.be). Dit wordt de basis van alles. Hebt u reeds een domeinnaam? Prima, dan kunnen we hiermee verder. Anders maken we deze met plezier voor u aan.

email marketing

Zakelijk e-mailadres

Hierna nemen we je bedrijfsnaam ook op in uw zakelijk e-mailadres (vb. info@naamvanuwzaak.be). Dit zorgt voor meer naamsbekendheid, het oogt professioneel en je zorgt er op deze manier ook voor dat uw offertes en facturen niet in de SPAM-filter van uw klanten terecht komt.

mini-website

Op elk toestel beschikbaar

Het e-mailadres is vanzelfsprekend beschikbaar op al uw toestellen, smartphone, pc, … Als je een e-mail verwijderd op uw smartphone is deze ook verdwenen op uw PC. Alles loopt synchroon.

access keys

Controle

Een bijkomend voordeel van een eigen domeinnaam is dat je telecomprovider onafhankelijk wordt. Je bent dus niet gebonden aan Proximus (@skynet.be) of Telenet (@telenet.be)

Online Identiteit

Wees online zichtbaar en vindbaar.

  • We zorgen ervoor dat je gemakkelijk terug te vinden bent voor potentiële klanten.
  • Uw zaak krijgt meer zichtbaarheid in Google. Alle relevante informatie zoals wegbeschrijving, telefoonnummer en openingsuren zijn onmiddellijk beschikbaar.
  • We kunnen een reclamecampagne starten via Google indien gewenst.
  • Indien u nog geen website heeft, zetten we een virtueel visitekaartje online.

Concreet

globe

Online aanwezigheid

Veel mensen vergeten het belang van hun online aanwezigheid. Tegenwoordig zoekt bijna iedereen zijn informatie via Google. Als je niet op Google terug te vinden bent, dan bestaat je zaak simpelweg voor veel potentiële klanten niet. Hiermee verlies je écht geld. We begrijpen dat het instellen van al deze zaken overweldigend kan zijn. Daarom doen we dit graag voor jou.

research

Online vindbaar

We zorgen ervoor dat uw basisgegevens correct terug te vinden zijn en dat u effectief de eigenaar wordt van de informatie die men over uw zaak online kan terugvinden. Veel mensen vergeten deze stap. Iemand anders kan potentieel de naam van uw zaak claimen op deze manier.

global strategy

Website of visitekaartje

Hebt u reeds een website? Zeer goed, we kijken wat er eventueel te optimaliseren valt. Hebt u nog geen website? In al onze pakketten zit een virtueel visitekaartje of mini-website inbegrepen. Deze kan je natuurlijk achteraf uitbreiden of vervangen door een meer uitgebreide versie.

advertisement

Reclame campagnes

Google biedt ook de mogelijkheid om reclamecampagnes te organiseren die indien gewenst zeer lokaal kunnen gebeuren. Is uw zaak in Antwerpen en wil je enkel in Antwerpen bovenaan in de Google zoekresultaten staan, maar niet zozeer in Brussel dan kan dit. Er zijn heel veel mogelijkheden. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Interesse? Maak een afspraak.

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!