Bel ons +32 (0) 3 211 00 88

WIE ZIJN WE

Over ICTcoach.be

ICT & coaching – Een passie, een missie

Onze visie

We zouden kunnen zeggen dat we de beste oplossingen hebben en de beste prijzen hanteren. Dit is echter nogal cliché… en … dit zegt iedereen…

We vinden een persoonlijke aanpak en goede verstandhouding met onze klanten zeer belangrijk. U bent bij ons geen nummer. U praat ook steeds met dezelfde mensen en we hanteren een “no-nonsense” aanpak.

We denken proactief mee in functie van uw zaak. U mag van ons ondersteuning verwachten van A tot meer dan Z…

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en scholen regelmatig bij om steeds de beste oplossingen te kunnen aanbieden.

We hanteren uiteraard zeer correcte prijzen.

We leveren met plezier uw hardware maar dat is geen must. Hierin bent u volledig vrij.

We zijn 100% transparant in alles wat we voor onze klanten doen. Prijzen worden op voorhand afgesproken. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook wurgcontracten gaat u bij ons niet vinden.

Uw aanspreekpunt voor
ICT oplossingen op maat van
KMO’S én ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS.

Waarom kiezen voor ICTcoach.be

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij zowel grote multinationals als lokale KMO’s, kwamen we tot de vaststelling dat er weinig of geen doorgedreven ICT-ondersteuning bestaat voor zelfstandige ondernemers en kleinere ondernemingen.

Dit is voor een deel verklaarbaar:

De pc-winkel op de hoek is meestal niet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, omdat ze geen ervaring hebben met bijvoorbeeld deze multinationals of complexere installaties. Hierdoor zien we vaak dat men onnodige investeringen voorstelt die soms nog eens volledig achterhaald zijn.

Verder zien we ook dat de “grote spelers” op de ICT-markt geen interesse hebben in de zelfstandige ondernemers en KMO’s met 1-20 medewerkers. Dit brengt voor hen te weinig op.

Contact

Wens je een vrijblijvend gesprek?

Dan horen we graag van jou!

Vul je naam en e-mail in en we contacteren je spoedig voor een afspraak.