Bel ons +32 (0) 3 211 00 88

TEAMS

TEAMS MIGRATIE

MODERN en EFFICIENT SAMENWERKEN

TEAMS MIGRATIE

Zeg vaarwel tegen uw lokale server: Maak de overstap naar Microsoft Teams

Onze coaches willen u graag laten zien waarom een lokale server niet langer de meest effectieve oplossing is voor uw bedrijf en waarom u zou moeten overwegen om over te stappen op Microsoft Teams.

De traditionele lokale fileserver is jarenlang een onmisbaar onderdeel geweest van veel bedrijfsnetwerken. Het was de plek waar alle belangrijke bedrijfsgegevens werden opgeslagen en gedeeld. Maar de wereld van vandaag is aan het veranderen en bedrijven moeten zich aanpassen om competitief te blijven.

Microsoft Teams biedt een moderne en efficiënte manier van samenwerken en delen van informatie. Het stelt teams in staat om documenten en bestanden veilig en gemakkelijk te delen, zodat iedereen in het team er toegang toe heeft vanaf elke locatie en elk apparaat.

Door uw bedrijfsgegevens naar Microsoft Teams te migreren, kunt u genieten van tal van voordelen, waaronder:

– Toegang tot bestanden vanaf elke locatie en elk apparaat
Betere beveiliging en bescherming van bedrijfsgegevens
Efficiëntere samenwerking tussen teams en afdelingen
Geautomatiseerde back-ups en gegevensherstel.

Daarnaast bespaart u kosten door het elimineren van de hardware-, onderhouds- en energiekosten van een lokale fileserver. Het is een win-win situatie voor uw bedrijf en uw team.

Dus waar wacht u nog op? Maak de overstap naar Microsoft Teams en profiteer van de voordelen van een modern en efficiënt samenwerkingsplatform. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen bij het migratieproces. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen.

Interesse? Maak een afspraak.

Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!