+32 (0) 3 211 00 88

Snel contacteren

4. Marketing

Start > Marketing

ICTcoach.be - DIGITAL AGENCY

Online groei, onze expertise. Jouw succes.

Online marketing, ook bekend als digitale marketing, omvat het gebruik van het internet en digitale media om producten, diensten en merken te promoten en te verkopen, met als doel een specifieke doelgroep te bereiken, te betrekken en om te zetten naar klanten. 

SEO

SEO, ofwel Zoekmachine Optimalisatie, is het proces om je website te optimaliseren zodat deze hoger rankt in zoekmachines zoals Google. Het doel is om organisch verkeer te verhogen en zo meer zichtbaarheid en klanten te winnen.

Pay-per-click-advertenties

Pay-per-click (PPC) advertenties zijn online marketingadvertenties waarbij adverteerders betalen elke keer dat een gebruiker op hun advertentie klikt. Deze advertenties worden vaak weergegeven in zoekmachineresultaten, sociale media platformen en andere websites, en bieden een snelle manier voor bedrijven om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen voor specifieke zoektermen.

E-mailmarketing

Een vorm van direct marketing waarbij e-mails worden gebruikt om commerciële boodschappen of promoties naar een groep mensen te sturen. Het doel kan zijn het bevorderen van loyaliteit, het vergroten van merkbekendheid, of het stimuleren van verkoop. Het stelt bedrijven in staat om direct en gepersonaliseerd met hun klanten te communiceren.

Social Media Marketing

Het gebruik van sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, om producten, diensten of een merk te promoten en met een doelgroep te communiceren. Het stelt bedrijven in staat om betrokkenheid en interactie te bevorderen, de merkbekendheid te vergroten en gericht verkeer naar hun website te leiden.

Nieuwsgierig naar onze strategie voor jouw onderneming?

Denk je dat online marketing een fortuin kost? Fout! Laat jouw onderneming schitteren zonder hiervoor een nier te verkopen. Ontdek betaalbare strategieën met ons!”