+32 (0) 3 211 00 88

Snel contacteren

Over ICTcoach

Start > Over ons

Leer ons kennen

Onze passie: Uw online succes

Wij delen met plezier onze visie en leggen je uit waarom wij graag met jou zouden samenwerken.

Klantentevredenheid
0%

Wij streven naar klanten die 100% tevreden zijn. 

Onze visie

We zouden kunnen zeggen dat we de beste oplossingen hebben en de beste prijzen hanteren. Dit is echter nogal cliché… en … dit zegt iedereen…

We vinden een persoonlijke aanpak en goede verstandhouding met onze klanten zeer belangrijk. U bent bij ons geen nummer. U praat ook steeds met dezelfde mensen en we hanteren een “no-nonsense” aanpak.

We denken proactief mee in functie van uw zaak. U mag van ons ondersteuning verwachten van A tot meer dan Z…

Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en scholen regelmatig bij om steeds de beste oplossingen te kunnen aanbieden.

We hanteren uiteraard zeer correcte prijzen.

We leveren zelfs met plezier uw hardware maar dat is geen must. Hierin bent u volledig vrij.

We zijn 100% transparant in alles wat we voor onze klanten doen. Prijzen worden op voorhand afgesproken. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook wurgcontracten gaat u bij ons niet vinden.

Waarom met ons samenwerken

Uw persoonlijke one-stop-shop voor al uw moderne IT behoeften

Ervaren partner

Na jarenlang te hebben gewerkt voor zowel grote multinationals als lokale KMO's, merkten we een aanzienlijk gebrek aan moderne, doelgerichte ICT-ondersteuning voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Dit is gemakkelijk te begrijpen: De lokale computerwinkel is goed in zijn vakgebied, maar blijft vaak achter in de nieuwste ontwikkelingen, met name door het gebrek aan ervaring met grotere bedrijfsinfrastructuren. Dit resulteert regelmatig in onnodige en verouderde investeringsvoorstellen. Tegelijkertijd merken we dat de dominante (zeer grote) spelers in de ICT-sector weinig interesse tonen in kleinere bedrijven met 1-20 werknemers, omdat dit voor hen minder lucratief is. Dit is de sterkte van ICTcoach!